Proizvodi

Dialog OnLine

Dialog OnLine je objedinjeno informatičko rješenje namjenjeno praćenju svih dostupnih vrsta igara na automatima i igrama na sreću. Rješenje za automate i igre na sreću se sastoji od softwera za baze podataka zasnovanog na najnovijoj Oracle tehnologiji i web tehnologiji za korisničko sučelje. Softwer se sastoji od poslužiteljske aplikacije i aplikacije bazirane na mikroprocesorima ugrađenim u nadziranim automatima. Sustav je u potpunosti kompatibilan s Pravilnikom o tehničkoj ispravnosti automata i stolova za igre na sreću, kao i SAS verzijom 4 (i više) i GSP verzijom 1.7.8 (i više).

Jackpot

Naše riješenje za Jackpot u automat klubovima je nadogradnja Dialog OnLine sustava koja se sastoji od softvera i mehaničko elektroničnog brojača. Putem softver moguće je podešavati Jackpot igre bilo da se radi o klasičnom mystery ili happy hour:
– klasični u nekom vremenu pada fiksni ili promjenjivi iznos, zadaje se dan u tjednu (tzv. happy hour JP)
– u nekom vremenskom razmaku, npr. jedan sat, više jackpot-ova fiksniog iznosa (tzv. rain JP)
– može se zadati da pada bilo kad, čak i više puta u danu, fiksni iznos (tzv. party JP)
Također je moguće postaviti koji sve aparati učestvuju u igri i pod kojim uvjetima je moguće da se dogodi JP: npr. da mora biti više od određenog broja ararata aktivnih i sl.
Riješnje podržava proizvoljan broj ekrana (obični ili smart televizori) za prikaz stanja brojčanika svih JP u realnom vremenu.

Globalni Jackpot

Na osnovu našeg Dialog OnLine sustava i Dialog Jackpot riješenja moguće je umrežiti dva ili više automat klubova u Globalni Jackpot. Slično standardnom Jackpotu putem softvera se podešava koji klubovi, koji aparati i pod kojim uvjetima će se dogoditi Globalni Jackpot. Također će se u svakom automat klubu koji je uključen u realnom vremenu prikazivati stanje JP na proizvoljnom broju običnih ili smart televizora. I u ovom slučaju sastavni dio globalnog JP sustava je mehaničko/elektronički brojač.